Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Vis siden i mobilvisning
 

Hastværk er lastværk! Også når det gælder vindmøller! 

Print

I Munkebo er en aktionsgruppe kommet med nye oplysninger af betydning for evt. opførelse af 3 kæmpevindmøller på Lindø Terminalens område.

Vi har som byrådsmedlemmer fået notater fra administrationen som svar på de problemstillinger, aktionsgruppen påpeger, MEN VI HAR IKKE FÅET MULIGHED FOR AT DRØFTE DEM I UDVALG ELLER BYRÅD!

Hvorfor har Jesper Hempler (SF) og Hans Luunbjerg (V)så travlt med at give byggetilladelse til kæmpevindmøllerne i Munkebo uden forudgående politisk debat? 

Hvad skyldes dette hastværk og denne tilsidesættelse af en demokratisk debat om et emne, der berører hele Munkebo? Jo, det er hensynet til Energi Fyn og det tilskud, der kan gives, hvis vindmøllerne opføres inden 20.februar 2018.

Det er bare ikke i orden, at borgere og mange politikere skal afskæres muligheden for at blive hørt i det politiske system.

 Kertemindelisten vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at sikre en ordentlig politisk debat før der gives byggetilladelse. Derfor ønsker vi sagen behandlet i såvel M/T og i byrådet.

Venlig hilsen
Solveig Gaarsmand
Kertemindelisten, Medlem af Miljø og Teknikudvalget.

Sagt og skrevet
16/11-2017
Hvad gør vi i forhold til borgere med ADHD?

13/11-2017
Det er for svært for skoleelever at komme rundt med bus i Kerteminde Kommune

10/11-2017
Hastværk er lastværk! Også når det gælder vindmøller!

5/11-2017
Kæmpevindmøller i Munkebo! Nej Tak!